изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:30 EEST
Ограбен секстурист съди гаджето на жрицата    
Ред и сигурност
Бизнесмен от варненско село дошъл на секстуризъм в Русе. Само че вместо да се наслади на прелестите на избраната непълнолетна хубавица, осъмнал бит и ограбен.


Тази история бе разказана вчера по време на съдебно делоза грабеж в Русенския окръжен съд, съобщи ruseinfo.net.
На подсъдимата скамейка бяха изправени 21-годишният шофьор на такси Цветомир З. и 27-годишният рецидивист Нурхан Х., гадже на фаталното момиче, които са обвинени в престъплението.
Делото премина повече от емоционално, версиите на подсъдими и свидетели се разминаваха тотално по някои от най-важните части на обвинението. А един от свидетелите се срина пред залата, докато чакаше да бъде разпитан, и го откараха с линейка в болницата.
Злополучната секс история започнала и завършила за няколко часа на 25 февруари т. г. Тогава бизнесменът Васил Д. решил да кръшне и дошъл в Русе специално за среща с красивата Емилия, с която се запознал седмица по - рано.
Наел стая в хотел и тръгнал да опознава нощния живот на града. Емилия го завела на бар, накарала го да пие уиски, въпреки че той не близвал алкохол. Според свидетелските показания оправната девойка може и да му е сложила някакво хапченце в питието.
Но до секс така и не стигнали - внезапно Емилия си тръгнала, защото майка й била зле. Тъкмо човекът се прибрал примирен да спи сам в хотела, когато момичето пак звъннало и помолило веднага да отиде при нея в Спешно отделение, защото и трябвали пари. Даже му пратила такси пред хотела.
Но като наближили болницата, таксито внезапно спряло. Предната врата се отворила, някакъв мъж го хванал за яката и взел да го дърпа, млати и пребърква. Нещастникът се разревал, ударил го на молби, но побоят спрял чак след като бил пребъркан основно.
После бил безславно изхвърлен от таксито и оставен в тъмното. Той вече бил напълно наясно, че е станал жертва на предварително замислен сценарий за грабеж. А час - два по - късно, докато още пишел жалби в полицията, докарали и тези, които разпознал като свои нападатели.
Засега Цветомир З. твърди, че няма нищо общо с престъплението, просто стоял, гледал как му млатят клиента и после закарал Емилия и гаджето и да вечерят заедно.
Що се отнася до самата Емилия, тя така и не се появи пред Темида. Но пък стана ясно, че докато чакали процедурите в съда, тя и братът на Нурхан ходили в дома на Васил Д. и му предлагали пари, за да си оттегли жалбата. Процесът продължава през ноември. dir.bg
 


Сходни връзки

Ограбен секстурист съди гаджето на жрицата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди