изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:33 EEST
Нова земеделска организация ще се появи през ноември    
ПолитикаСофия. Нова земеделска организация ще се появи в политическия живот през следващия месец - това обяви заместник-председателят на Народното събрание Анастасия Мозер пред журналисти в парламента, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Днес Мозер ще депозира заявлението си за напускане на Земеделски народен съюз.

 Освен това тя е прекратила всичките си съдебни претенции към Стефан Личев. Повод за това е, че новите земеделци са оставали фиктивно в организацията ЗНС заради тези спорове. Те обаче не са били удовлетворени от председателството на Стефан Личев. Ето защо през последните няколко дни са подадени около 3000 заявления за напускане на ЗНС.
Мозер припомни, че на 30 юни тази година Софийски градски съд е отменил решенията на конгреса на ЗНС от 18 май 2006 г., когато Личев е избран за главен секретар.
В новата политическа организация вероятно ще се включат БЗНС Народен съюз, БЗНС - Никола Петков и други.
На въпрос на "Фокус" - означава ли това самостоятелно явяване на следващите избори, Мозер отговори: "определено да". Тя обаче отказа да коментира дали ще се кандидатира за председател на новата организация, тъй като това щяло да стане ясно на конгреса, който вероятно ще се проведе през ноември.
Мозер заяви, че не смята за необходимо да напуска Парламентарната група на коалиция "Български народен съюз".
Марта МЛАДЕНОВА
 


Сходни връзки

Нова земеделска организация ще се появи през ноември | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди