изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:45 EEST
Индийските астролози виждат Обама президент, предупреждават за смъртна опасност    
Любопитно Индийски астролози предсказват голяма победа за Барак Обама на президентските избори в САЩ, но един от тях предупреждава, че го грози смъртна опасност през 2010 г. Обама е 100-процентов Лъв, а Лъвовете се родени лидери и притежават изключителен чар, цитира АФП известния астролог от Бомбай Беджан Дарувала.


Астрологът признава, че Джон Маккейн също има качества, но не го съзира в картината. Той е на километри, затъмнен от Лъва. По друго време щеше да е много подходящ, но сега не е добрият момент за него, казва бомбайският прорицател. И още един виден индийски астролог предрича президентство на Барак Обама. Рай Кумар Шарма го вижда да влиза в Белия дом.

Звездите ясно показват, че Джон Маккейн ще загуби и Барак Обама ще спечели с поне 10 точки преднина, казва гадателят. Шарма обаче е разтревожен. Той много внимателно е проучил хороскопа между април 2010 и януари 2011 г. на вероятния черен американски президент. Точно периодът между 5 април и 16 май 2010 г. ще бъде много опасен за него.

Моля се всичко да мине добре, добавя Шарма и уточнява: Виждам живота му в опасност след 5 април 2010 г. Виждам шанс 1:4 за оцеляване. Той трябва извънредно много да внимава за сигурността си и за хората, които работят за него. Индийските астролози имат и предложения. Обама трябва да носи рубин, съветва Шарма.

А симпатизантите му в Индия вече са му изпратили малка статуетка на бога -маймуна Хануман, която да държи надалеч демоните и злата участ. Ведичната астрология служи за всичко в Индия: за избор на име на новородено, на дата за брак, при покупка на жилище или започване на бизнес. Астро-финансистите дори твърдят, че световната икономическа криза е била вписана в подредбата на звездите. /БГНЕС
 


Сходни връзки

Индийските астролози виждат Обама президент, предупреждават за смъртна опасност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди