изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:44 EEST
Учредиха движение „НАПРЕД”    
ПолитикаСофия. Лидерите на ВМРО, ЗНС и ЛИДЕР подписаха документа, с който се създава коалиция движение "НАПРЕД", предаде репортер на Агенция “Фокус”. Викове „Победа” и „България” изпълниха зала 1 на НДК. Докато Красимир Каракачанов, Стефан Личев и Кънчо Филипов подписваха споразумението, всички ръкопляскаха бурно.


Красимир Каракачанов представи приоритетите на новата коалиция. Новата коалиция се ангажира да представи политически продукт, различаващ се от популизма, а основаващ се на просперитета и патриотизма.
Държавна политика, подчинена на интересите на българите – това е в основата на програмата на коалицията. Още – държавна политика за укрепване на производството и икономиката, запазване на валутния борд до влизане в еврозоната, въвеждане на избор на областни управители и административна децентрализация, реални субсидии за земеделските производители, решителни мерки за преодоляване на демографската катастрофа, качествено образование, ефективно и достъпно здравеопазване, държавата – гарант за сигурността на гражданите и безпощадна война срещу престъпността, създаване на национална гвардия за помощ на населението при бедствия и аварии, решителни мерки в правосъдната система. Днес всички сме се събрали да дадем посоката – напред за България, заяви Каракачанов.
Марта МЛАДЕНОВА
 


Сходни връзки

Учредиха движение „НАПРЕД” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди