изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:38 EEST
Ключов свидетел срещу Маргините - аут?    
Ред и сигурност
Според съдебно-медицинска експертиза Иво Карагеоргиев все още не може да участва в съдебните заседания по делото "Маргините".


Това съобщиха за БТА източници от Съдебната палата.
В заключението си експертите са написали, че сърдечно-съдовите и стомашните заболявания не позволяват на Карагеоргиев да се яви в съдебна зала и той трябва да се лекува.
Пред БТА адвокатът му Любомир Владимиров отказа да отговори дали подзащитният му се намира в болнично заведение или е на домашно лечение. По думите на защитника прегледът на Карагеоргиев е направен преди около 10-ина дни. Владимиров допуска възможността клиентът му да не се яви утре в съда.
На 3 декември миналата година съдът спря процеса, след като уважи искане на Владимиров. Тогава съдебно-медицинска експертиза показа, че Иво Карагеоргиев страда от исхемична болест на сърцето, коронарни заболявания и редица вътрешни болести. Тъй като Карагеоргиев е лекуван медикаментозно от исхемична болест, вследствие на това са му се появили и язви на дванайсетопръстника и кървене в стомашно-чревния тракт.
Поредното заседание по делото срещу братята Красимир и Николай Маринов - Маргините, Иво Карагеоргиев, Бисер Илиев, Стефан Рангелов и Веселин Тошев е утре. Те са обвинени, че са подготвяли покушения срещу о.з ген. Любен Гоцев, убития Иван Тодоров - Доктора и покойния финансист Никола Дамянов.
Междувременно друг от подсъдимите - Светлин Карагеоргиев, брат на Иво, почина преди няколко месеца от инфаркт в дома си.  dir.bg
 


Сходни връзки

Ключов свидетел срещу Маргините - аут? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди