изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:09 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАМИРАТ ОБЕСЕН РАДИОТЕЛАГРАФИСТ - ВОЙНИК В БАЛЧИШКО ПОДЕЛЕНИЕ    
ЛюбопитноОбесен в района на поделение на ВВС в Балчик е намерен в неделя около обяд радиотелеграфист. Младежът влязъл в поделението в началото на годината, не е семеен. Назначена е комисия от щаба за изясняване на случая, уведомени са Военна прокуратура и Военна полиция. Една от версиите, по които се работи е евентуално самоубийство. Редникът е оставил предсмъртно писмо, с което се извинявал на всички, за това, което ще направи, но го мотивирал с твърдението, че е допуснал множество грешки.

МИНИСТЪР ПОЛУЧАВА САКСОНСКА РЕЦЕПТА ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕ

Утре министърът на земеделието, продоволствието и горите на провинция Саксония д-р Ролф Йонихен ще се срещне в София със земеделския министър Венцислав Върбанов. На нея д-р Йонихен смята да предложи три неща на българския си колега - първо, за достъпа на българската селскостопанска продукция на международните пазари, второ - ще се обсъди темата за кредитирането на селските стопани и трето - ще предложи създаване на смесени предприятия в България с немски капитали, чиято основна цел ще е модернизирането на нашето селско стопанство.
НДТ - 3 ноември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАМИРАТ ОБЕСЕН РАДИОТЕЛАГРАФИСТ - ВОЙНИК В БАЛЧИШКО ПОДЕЛЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди