изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:31 EEST
ЕВРОПЕЙСКА МЛАДЕЖКА СЕДМИЦА В ДОБРИЧ    
ОбществоС различни прояви и в Добрич ще бъде отбелязана провеждащата се за четвърти път Европейска младежка седмица от 2 до 9 ноември. Тя е най-голямото събитие, обхващащо над милион млади хора, което Европейската комисия подкрепя в 31 страни, членуващи и кандидатстващи за ЕС.

Тази година основната тема е за "междукултурния диалог". Европейската седмица на младежта у нас се организира от Национален център "Европейски младежки програми и инициативи" и Държавна агенция за младежта. Концерти, фестивали, видео и фото конкурси, изложби и дебати с участието на политици от цяла Европа са само една част от планираните събития по време на седмицата на местно, регионално и нацианално ниво.
Младежкият информационно консултантски център /МИКЦ/ в Добрич, който се намира в Общинския младежки център "Захари Стоянов, се включва в тази инициатива със специална програма. По училищата ще бъдат изнесени беседи на различни теми: "Агресията", "Корупцията", Беседа "Типове кожа и особености на грижата за кожата в периода на пубертета". 4 ноември ще бъде обявен за Ден на отворените врати в МИКЦ. Предвидено е също разпространението на образователни и информационни материали за младите хора. Хип-хоп концерт под наслов "Спаси света с музика" ще се състои на 7 ноември от 19 ч.
 


Сходни връзки

ЕВРОПЕЙСКА МЛАДЕЖКА СЕДМИЦА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди