изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:08 EEST
ВЕЩИЦИ И КУПИЩА ЛАКОМСТВА ЗА ХЕЛОУИН    
Общество Чаровните духчета Лия и Искра посетиха редакцията на НДТ, но вместо да направят белички, си тръгнаха със сладкиши

"Да прогоним злите сили" - под този наслов и при изключителния интерес от страна на ученици и родители протече организираният в ОУ "Ст.Караджа" в Добрич карнавал, посветен на Хелоуин. Проявата е част от проекта "В училище - умни, в живота - разумни", финансиран от Европейския социален фонд. Участниците имаха възможност да се изявят в два конкурса - за най-оригинален тиквен фенер и за най-оригинален карнавален костюм. Децата бяха вложили много творчество, талант и интересни идеи, а събитието се превърна в празнично шествие на детската радост и красотата в живота. В празника взеха участие и ученици от помощно училище "П.Берон" - партньор по проекта, както и деца от ЦДГ 9 и 10. Победителите бяха отличени с грамоти и материални награди.
Хелоуин бе отбелязан подобаващо и в Профилираната гимназия по туризъм и предприемачество "Райко Цончев". Главни организатори на събитието бяха осмокласниците с класен ръководител Десислава Пенева. Специален поздрав към всички изнесоха талантливите деца от студио "Веселина". Естествено, както подобава на такъв купон, имаше забавни костюми, танци, хитри номерца, подаръци и почерпка.
В петъчния ден редакцията на НДТ също не се размина с отбелязването на Хелоуин. Главни виновници за това бяха двете сладки малки духчета Лия и Искра - шестокласнички в училище "П.Р.Славейков". И макар да бяхме абсолютно сигурни, че няма да изпълнят "заплахата" да ни нашарят офиса с тебешир, с удоволствие почерпихме малките пакостници с вкусни лакомства.

 

 


Сходни връзки

ВЕЩИЦИ И КУПИЩА ЛАКОМСТВА ЗА ХЕЛОУИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди