изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:54 EET
Големият проблем на ДПС в момента е бъдещото му участие във властта, смята Мехмед Дикме    
Политика София. Обръщам се към всички български политици, в това число и президента, и премиера на страната, да спрат да коментират Възродителния процес. Това каза за предаването на бТВ “Тази сутрин” Мехмед Дикме, бивш министър на земеделието, и допълни, че това е една изключително голяма и дълбока рана, оставена в българското общество.

Според него, както и да е бил направен Възродителният процес, то той е бил един позорен акт. „Хората, които извършиха Възродителния процес, в никакъв случай това не е българското общество и това не са българските граждани”, подчерта той. По думите му този процес е бил извършен дори от хора от турския етнос.
Мехмед Дикме уточни, че големият проблем на ДПС в момента не е нито Бойко Борисов, нито Възродителният процес, а бъдещото участие на ДПС във властта и това, че нито една политическа партия с оглед на последните действия не ги иска за свой съюзник в бъдещото управление на страната. От друга страна, ДПС не трябва да търси врага отвън, защото тя самата е реабилитирала турските участниците в процеса и те в момента я разяждат отвътре.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Големият проблем на ДПС в момента е бъдещото му участие във властта, смята Мехмед Дикме | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди