изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:31 EEST
Суперхостинг.БГ стартира съвместна промоция с Google    
НовиниХостинг компанията ще предлага безплатен ваучър за реклама в системата на Google AdWords с всеки закупен от нея годишен хостинг план. Българският доставчик на хостинг услуги Суперхостинг.БГстартира съвместна промоция със световния лидер в сферата на Интернет услугите и съдържанието Google.

 

Считано от 16 октомври 2008 г. с всеки закупен хостинг план, за период равен или по-дълъг от 12 месеца, клиентите ни ще получават безплатен ваучър за реклама в системата на Google AdWords. Новата опция е достъпна и за съществуващите клиенти на Суперхостинг.БГ, които са закупили хостинг план за минимум една година.

Стойността на ваучерите се определя в зависимост от избрания хостинг план. Така при поръчка на план СуперСтарт клиентите получават ваучер за Google AdWords™ на стойност 50.00 лв., а при закупуване на план СуперПро или СуперХостинг, стойността на ваучера е 100.00 лв.

Освен това Суперхостинг.БГ ще подпомага потребителите си с безплатни съвети как да активират профила си в Google AdWords и как да използват своите бонус ваучери.

Системата Google AdWords дава на рекламодателя възможност за заплащане на „клик“ (pay per click), т.е. - само за потребители, видели и кликнали върху рекламата и посетили неговия сайт. За разлика от останалите видове реклама в Интернет, при които рекламодателят плаща, без реално да може да измери ефекта от публикуването на своето послание. Google AdWords позволява и много по-добро таргетиране на аудиторията, чрез предварително зададен набор от ключови думи. Този подход увеличава значително ефективността от рекламата, тъй като посланието ще бъде видяно само от потребители, които реално имат нужда от посочените продукти или услуги.

Важно уточнение е, че промоционалните ваучери ще могат да се използват само за нови профили в Google AdWords, до 14 дни след като профилът е създаден в системата. При активация на профил в Google AdWords се заплаща еднократна активационна такса в размер на 10.00 лв.

pcworld.bg

 


Сходни връзки

Суперхостинг.БГ стартира съвместна промоция с Google | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди