изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:04 EEST
ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ЗАХАРИ СТОЯНОВ    
СпортДобричлията Захари Стоянов спечели златен медал на турнира по канадска борба “Благоевград Оупън”.

До отличието той стигна без борба в кат. “Абсолютна” при хората с увреждания. В надпреварата е нямало други кандидати да премерят сили и организаторите връчили отличието на Стоянов заедно с хранителни добавки.

“Този златен медал тепърва ще го заслужавам. Не мога да се насладя на първото място, което бе дългоочаквано от мен, заради начина по който го спечелих”, каза Захари Стоянов. 

Рекордният за родните стандарти награден фонд от 4 000 лева, не съблазни участниците по канадска борба от Румъния, Македония, Турция и Гърция и техни представители не пристигнаха за турнира в Благоевград.

В надпреварата при хората без увреждания участваха 135 състезатели от цялата страна. Домакините от Благоевград “Армспорт” показаха, че са сред водещите отбори и заслужено спечелиха повечето отличия. Състезанието уважи и президентът на федерацията Асен Хаджитодоров, който заедно с заместник-кмета на Благоевград Валентин Василев откриха надпреварата.

НДТ

 


Сходни връзки

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА ЗАХАРИ СТОЯНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди