изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ


ОВЕН - Започнете деня си с онези задачи, които не търпят отлагане. Приключвайки с тях, ще ви остане енергия и за други, не по-малко важни неща, сред които са семейството и личния живот.

ТЕЛЕЦ - Без колебание ще пресечете нечии опити да ви отклонят от намеренията ви днес. Вложили сте достатъчно енергия и няма да допуснете работата ви да пропадне. Мотивирани сте.

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

БЛИЗНАЦИ - Разполагайки с необходимата информация, ще подобрите работата си и по-бързо от очакваното ще постигнете краткосрочна цел. Възможностите ви ще се повишат значително.

РАК - В общуването си с колеги ще споделите вижданията си по конкретни служебни въпроси и ще предложите решения за тях. Няма да срещнете съпротивата, която очаквате, ще бъде по-лесно и мирно.
ЛЪВ - Коректното ви отношение в работата и към колегите ви носи предимства, но и много неща не ви удовлетворяват. При договаряне на условията за нов проект защитете интересите си.

ДЕВА - Общуването с позитивно мислещи хора, имащи творчески поглед върху нещата ще ви донесе повече настроение и желание за работа. Доверявайте се на онези, които имат мисъл за бъдещето.

ВЕЗНИ - Ще работите по текущите си задачи, без да отдавате голямо значение на временните неудачи. Като истински професионалисти, ще свършите основното, оставяйки и на подчинените си да се изявят.

СКОРПИОН - Ще приобщите към работата си подобни на вас, интелигентни и находчиви с идеите си хора. Ще успявате в начинанията си, бъдете спокойни и общителни. Пътуванията няма да ви затруднят.

СТРЕЛЕЦ - Наситен с ангажименти ден. Отговорното ви отношение ще ви спечели нови партньори. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Среща ще постави началото на ново съдружие.

КОЗИРОГ - Излъчвате увереност, с която привличате добрите сили и подемът в делата ви ще го усетите съвсем скоро. Повече от всякога желаете по-близко до себе си присъствието на любимия ви човек.

ВОДОЛЕЙ - Очаквана развръзка ще ви направи активни в подготовката на предстоящо събитие. Настъпват добри дни в живота ви, забравете за притесненията си. Почтеността ви е факт.

РИБИ - В работата си ще срещнете разбиране и без затруднения ще приключите задачите си днес. Някои от вас ще получат финансиране на започващ проект, което ще облекчи част от усилията им.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди