изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:17 EET
Кардам остава парализиран?    
Новини
Кардам Търновски може би ще остане парализиран за цял живот, в случай че оцелее. Това споделиха испански журналисти, запознати със случая.


Информацията им обаче не е официална. Тя се основава предимно на дочути разговори между хора от персонала на клиниката “Мадрид Норте Санчинаро”, пише в. “24 часа”, цитиран от БЛИЦ.
Най-големият син на Симеон Сакскобургготски бе преместен в тази клиника преди двадесетина дни.
Кардам катастрофира тежко на 15 август на труден участък от магистрала на 40 км от Мадрид. Тогава шофираният от него “Ягуар“ изхвърча през мантинелата вероятно в резултат на бясно каране.
Преди по-малко от месец Симеон Сакскобургготски призна, че първородният му син е загубил два пръста на лявата си ръка. Експремиерът допълни, че Кардам продължава да е в кома, макар и будна. Той понякога отварял и затварял очи като отговор на въпроси на лекуващи го лекари.
Първоначално Кардам бе настанен в мадридската клиника “12 октомври“. Но 2 месеца по-късно бе преместен в нова и по-модерна болница в едно от северните предградия на испанската столица. По молба на близките на Кардам информация за здравословното състояние няма да се дава, докато не настъпи подобрение. Симеон Сакскобургготски бе в неделя в Мадрид. Той почете 70-годишния юбилей на испанската кралица София. dir.bg
 


Сходни връзки

Кардам остава парализиран? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди