изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:42 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност17-ГОДИШНО момиче от Генерал Тошево, обявено за общодържавно издирване, е установено от служители на местното полицейско управление на 1 октомври, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Непълнолетната била търсена от органите на реда, тъй като на 28 октомври напуснала дома си и била в неизвестност. Предадена е на родителите й. Установено е, че спрямо момичето няма извършено престъпление. 
ДВА трактора, оставени в земеделска нива край Шабла, са ошушкани от неизвестни крадци. Престъплението е извършено в нощта на 1 срещу 2 ноември. От тракторите са отмъкнати четири акумулаторни батерии, хидравлично масло и около 600 литра дизелово гориво.
 НЕИЗВЕСТЕН "клиент" извършил кражба на 2 ноември от аптека, намираща се в района на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Под предлог, че иска да закупи различни медицински консумативи, той задигнал част от оборота на аптеката и веднага избягал от района местопроизшествието.
13 КАТАСТРОФИ са станали през почивните дни на територията на областта. Девет от пътните инциденти са възникнали в Добрич, два - в Балчик, и по един в Генерал Тошево и община Добричка. НДТ
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди