изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:20 EEST
ВЪЗМОЖНО Е ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ В ОБЛАСТТА ДА ПОИСКА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН    
НовиниПредседателят на областната структура на ПП ГЕРБ и член на ИК на партията Румен Иванов не изключва възможността да се стигне до искане за отстраняване на Владимир Калчев от поста зам.-областен управител на Добрич.

Това ще стане след като се направи справка в Адвокатската колегия на Добрич дали г-н Калчев е прекратил пълномощията си като адвокат след назначаването му на поста зам.-областен управител.  Поводът е получено искане до Административния съд за подновяване на делото за касиране на изборите от 2007 г. Искането е получено в края на миналата седмица в общината. В него изрично е записано, че жалбата е подадена от ПП БСП чрез процесуалния й представител Владимир Димов Калчев, посочи Румен Иванов. Той добави, че това дело е прекратено във Върховния касационен съд, но сега се иска неговото подновяване. Не може като процесуален представител Владимир Калчев да пуска жалби и в същото време да е и зам.-областен управител. Това би било нарушение на Законите за адвокатурата и Закона за държавния служител, коментира Румен Иванов.
 


Сходни връзки

ВЪЗМОЖНО Е ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ В ОБЛАСТТА ДА ПОИСКА ОТСТРАНЯВАНЕ НА ЗАМ.-ОБЛАСТЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди