изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:25 EEST
Не съм оповестил "писмото" на Ахмед Емин    
Политика

Нямам нищо общо с оповестяването на писмото на Ахмед Емин. Това стана ясно от изявлението на депутата от ДСБ Атанас Атанасов пред btv. Обвинения срещу него по този повод бяха отправени миналата седмица от депутати и медии след интервю на лидера на ДПС Ахмед Доган по повод мистериозната смърт на началника на кабинета му Ахмед Емин в "Сараите на ДПС" в кв. "Бояна" на 17 октомври.



"Толкова цинично беше това интервю. С такъв цинизъм той /Ахмед Доган, б.р./ се отнася към всички. Вика: "Ако искам ще си купя космическа чиния, независимо от това, че хората които го избират нямат пари да си купят хляб", заяви тъмносиният депутат.

Според него проблемът е в това, че обикновените хора не знаят какво пише в това писмо.

"Аз не съм сигурен дали това писмо въобще е писано от Емин. Трябваше много трескаво съюзниците на Доган да намерят начин да направят така, че той да излезе пак жертва", каза още депутатът.

Районният съд е отказал да утвърди протоколите за изземване на веществени доказателства във връзка с убийството.

"Това означава, че разследващите органи и прокуратурата не могат да се произнасят позовавайки се на тези доказателства, защото те не са такива", каза още Атанас Атанасов.

Според него това е скандален факт и допълни, че ДСБ ще направи съответните парламентарни стъпки за да стане истината около случая "Ахмед Емин" достояние на обществото.

actualno.com

 


Сходни връзки

Не съм оповестил "писмото" на Ахмед Емин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди