изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:02 EET
Двайсет души изгоряха в автобус в Германия    
По света
Вероятно един от пътниците е запалил цигара в тоалетната малко преди да избухне пожарът, но не е загасил фаса, смятат експертите


Двайсет души, предимно възрастни, загинаха снощи на магистрала близо до Хановер в автобус, опожарен от неугасен фас, съобщават агенциите.

Дванайсет от пътниците успели да се измъкнат навреме от горящия автобус. Трима от тях са приети в болница с тежки изгаряния, останалите са леко ранени или в шок.

"Вероятно един от пътниците е запалил цигара в тоалетната малко преди да избухне пожарът, но не е загасил фаса. Не след дълго от тоалетната започнал да излиза дим и когато пътниците отворили вратата, из целия автобус за секунди се разгорели пламъци", съобщава в. "Хановерше алгемайне цайтунг".

Повечето пътуващи били пенсионери от Хановер. Телата на няколко от жертвите са овъглени и идентифицирането им ще е много трудно, заяви следовател пред АФП.

Според полицията от позите на повечето загинали може да се направи заключението, че отчаяно са се опитвали да стигнат до изхода.

netinfo.bg

 


Сходни връзки

Двайсет души изгоряха в автобус в Германия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди