изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:51 EEST
ДПС издигна тийнейджър за кмет    
Новини19-годишен тийнейджър е кандидат – кметът на ДПС за за кмета на пернишкото село Голямо Бучино, съобщи Нова телевизия, цитирана от БГНЕС.

19-годишният Марин Васков Маринов е най-младият кандидат и вече е регистриран в Общинската избирателна комисия.
Младежът е добре познат в селото. От дете е победител във всички местни конски кошии и състезания по конен спорт. Сега работи като дървосекач и помага в грижите по отглеждането на 2-месечната си дъщеря Кристина. Ако стане кмет, младежът обещава да направи осветление на селото и да почисти реката.
Междувременно се разбра, че общинският лидер на ДПС в Петрич Атушка Маркова изненадващо е избрана за председател на местния парламент вчера. От 32-мата общински съветници, 19 гласуваха “за” Атушка Маркова. 13 са недействителните бюлетини.
Зад кандидатурата на ДПС застанаха партии, които на централно ниво имат органическа непоносимост. Партиите, които подкрепиха общинската лидерка на ДПС са НДСВ, БСП, ДПС, “Ред, законност, справедливост”, партия Българска социалдемокрация, ГЕРБ и Съюзът на българските комунисти.
Общинските съветници от партия „Ред, законност и справедливост“ в Петрич не са гласували за Атушка Маркова, заяви пред БНЕС лидерът на партията Яне Янев по повод твърдения в местната преса. Ръководството на партията е дало мандат на председателя на общинската организация 4-имата ни общински съветници да гласуват с недействителни бюлетини по време на избора на нов председател на общинския съвет. Категорични сме, че съветниците ни са спазили решението, каза още Янев.
На 3 ноември стартира делото за касиране на избора на общински съветници в града. 400 000 лева са раздадени за извънредния вот в южния град, стана ясно в съдебна зала. Административният процес започна по жалба на ДСБ, БЗНС и "Атака".
 
dir.bg
 


Сходни връзки

ДПС издигна тийнейджър за кмет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди