изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:37 EEST
СПА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА СА ХИТ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ    
НовиниСПА предложенията ще бъдат хит на туристическия пазар за коледните и новогодишните празници.

Това каза в интервю за Агенция "Фокус" председателят на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите Благой Рагин. По думите му - освен традиционните балнеолечебни дестинации като Хисаря, Велинград и Сандански, този вид пакети ще бъдат предложени и от хотели по Черноморието - в Албена, Слънчев бряг, Златни пясъци. Особено "ухажвани" клиенти ще бъдат студентите, тъй като те могат да отпразнуват и 8 декември с някое от тези предложения.
Рагин призова българските туристи да посещават родните курорти. По думите му - вливайки парите си в българската икономика, страната ни по-лесно би се справила с ефектите от световната финансова криза.
Една от рекламираните оферти на "Албена" сега е програма Витал Гранд на най-новия бутиков СПА център "Елементс". Тя предлага десет дни петзвезден лукс. 
Програмата е уникална по своята същност и съчетава комплекс от индивидуални и групови процедури с доказан ефект в борбата с излишните килограми, без излишно натоварване или гладуване. Менюто е вкусно и разнообразно и включва широк спектър от здравословни ястия при диетична кулинарна обработка. Двигателният режим е също перфектно разработен със занимания по лечебна и подводна гимнастика, фитнес, теренно лечение, плуване, танци, провеждани под грижите и вниманието на екип от опитни професионалисти физиотерапевти и рехабилитатори.
Ексклузивна оферта предлага и хотел "Фламинго Гранд". Там в периода до 20 ноември студио за двама може да бъде наето на цена от 140 лева на ден на база полупансион и 100 лева на ден за нощувка и закуска.
 


Сходни връзки

СПА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА СА ХИТ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди