изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:19 EEST
ГРАНДИОЗНО ШОУ ЗА МАЧОВЕТЕ С “ДРАГУНАС”    
Спорт

Светослав Недев се завърна в “Добруджа-Сплендид”



Уникално шоу подготвя ръководството на хандбален клуб “Добруджа – Сплендид” за срещите си от европейския клубен турнир “Челъндж къп”. Клубният бос Георги Андреев има желание по време на представянето на състезателите от двата отбора те да бъдат проследени с прожектор. Градусът на публиката ще вдигат мажоретки или танцьорки, а за професионалното отношение към мача говори и фактът, че ще бъдат изработени специални дипляни.

Новината е, че след едногодишна пауза в клуба вече се е завърнал един от най-големите таланти на отбора - Светослав Недев, който беше решил да изостави хандбала. В клуба обаче разчитат изключително много и на него, за да може добричлии да напишат нова страница в историята си като елиминират литовците.

Андреев заяви, че от румънския “Меджидия” са отказали да играят контрола с добруджанци. Този уикенд възпитаниците на Георги Андреев гостуват на НСА в столицата. Мачът заради контузия със сигурност пропуска Светослав Божков. Отшумяла е травмата на Венцислав Петров, който пропусна последните две срещи на отбора си.

Припомняме ви, че мачовете с “Драгунас” от пр***тийския град Клайпеда ще са на 15 и 16 ноември, а входът ще бъде свободен. Сред гостите, които ще бъдат поканени, ще са кметът на града Детелина Николова и областният управител Ердинч Хаджиев. НДТ

 


Сходни връзки

ГРАНДИОЗНО ШОУ ЗА МАЧОВЕТЕ С “ДРАГУНАС” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди