изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:29 EEST
СМИРНЕНЦИ ТРИУМФИРАХА И В БАСКЕТБОЛА    
СпортУспешни в колективните спортове се оказват тазгодишните общински първенства за основно училище "Христо Смирненски".

След като заеха първото място при момчетата от 5 до 7 клас във волейбола, сега възпитаниците на Живко Иванов триумфираха в тази възрастова група и в баскетбола. В последния ден на надпреварата задружният тим на "смирненци" победи състава на "Дора Габе" с 24:9 точки. Те обаче оглавиха класирането благодарение и на победата на учениците на СОУ "П. Р. Славейков" над другия претендент за върха - СОУ "Димитър Талев" с 34:8. В групата се получи “въртележка” и в крайното класиране "славейковци" дори успяха да изпреварят “талевци" за второто място. Първата позиция пък изстреля победителите от ОУ "Хр. Смирненски" да представят Добрич в областните първенства напролет. При момичетата до 7 клас на първо място е съставът на СОУ "Дора Габе". 

В залата на УСШ в Добрич започнаха градските първенства за ученици от 8 до 10 клас. При момчетата участват 7 отбора, разделени в две групи. Победителите в групите ще играят финал за първото място в понеделник. Автоматично на първа позиция, но при момичетата е единственият състав, който е изявил желание да се включи. Това е тимът на СОУ "Св. Климент Охридски".
 


Сходни връзки

СМИРНЕНЦИ ТРИУМФИРАХА И В БАСКЕТБОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди