изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 НОЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 8 НОЕМВРИ



ОВЕН - Разногласия във взаимоотношенията ви с колеги ще ви накарат да предприемете самостоятелни действия. За да ги избегнете гледайте мащабно на работата си и не се взирайте в другите.

ТЕЛЕЦ - Днес екипната работа ще ви носи усещане за пълна сигурност. Ако правите по-малко забележки и не критикувате, ще бъдете доволни и това, което вършите ще ви спори доста повече.

 РАК - Имотен въпрос ще се разреши с помощта на други хора, не по-малко заинтересовани от вас за него. Разумно е да не поставяте излишни условия, отежняващи допълнително ситуацията.

ЛЪВ - Ако се чувствате твърде объркани днес, използвайте методите, които намирате за уместни, за да се справите със ситуацията. Повече разчитайте на себе си, нека другите да се съобразяват.

ДЕВА - Имате качества, които ви помагат търпеливо да чакате успеха си и това ви помага да постигате намеренията си. Денят е изключително подходящ за лични занимания и отдаване на хобита.

ВЕЗНИ - Денят е благоприятен за започване на проект, който от дълго време обмисляте. С усърдието, с което работите няма съмнение, че ще получите очакваните резултати и финансови средства.

СКОРПИОН - В личните си взаимоотношения бъдете търпеливи, докато се стабилизират отношенията ви с човека, който ви създава грижи. Толерантността ви скоро ще бъде възнаградена.

СТРЕЛЕЦ - По свой начин ще подходите към професионален проблем и с резултатите си ще изненадате конкурентите си. Доверете се на човека, с когото ви свързват общи бизнес-интереси.

КОЗИРОГ - Не подценявайте качествата на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте пред колегите си.

ВОДОЛЕЙ - Приоритетите ви днес ще са насочени към хора и събития, носещи ви сигурност в професионален и личен план. Да сте внимателни и грижовни е от първостепенна важност.

РИБИ - Днес запазете търпение, ще се справите с всичко, стига да не се поддавате на ненужно вълнение. Това ще ви помогне да постигнете хармония в душата си и да извисите стремежите си.

БЛИЗНАЦИ - Съществува служебен или личен проблем, чието решение не търпи отлагане. Ще съумеете да се справите с него. Наред с това бъдете отговорни и към останалите си ангажименти.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди