изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:32 EEST
Арестуваха президента на ПФК Марица    
Ред и сигурност
Президентът на футболен клуб Марица Пд и общински съветник Рангел Берберов е арестуван късно снощи, след като бе заподозрян в изнудване, съобщиха от Областна дирекция "Полиция” Пловдив.


До полицията в Пловдив е постъпила жалба от потърпевшия. За такова престъпление законът предвижда лишаване от свобода от две до осем години и глоба от 3 000 до 5 000 лева.
Ден преди задържането Берберов заедно с трима души - Р.А.(29 г.), П.С.(48 г.) и Н.Ц.(33 г.), са принудили пловдивчанин да подпише запис на заповед за голяма сума пари. Това се е случило в офиса на Берберов, който е в търговски взаимоотношения с пловдивчанина, предаде БГНЕС. След получената от потърпевшия жалба за случилото се, служители на сектор „Борба с организираната престъпност” при ОД МВР – Пловдив са задържали четиримата мъже, които са прибрани в ареста за 24 часа.
От полицията не съобщават от кого е постъпил сигнала за изнудване, но се знае, че е пристигнал от строителен предприемач, предаде БЛИЦ. Рангел Берберов притежава една от най-проспериращите стоителни фирми под тепетата. От известно време обаче е в рецесия и вероятно това е причината, поради която е нарушил закона. Берберов е и общински съветник в община Марица.
Акцията срещу Берберов е втори показен арест на президент на роден футболен клуб в рамките на по-малко от месец. Преди дни босът на Спартак (Вн) Иван Славков бе закопчан. Както е известно, той е с повдигнати обвинения за организиране на престъпна група, разпространяваща наркотици, проституция и трафик на хора. В началото на септември зад решетките бе тикнат и Костадин Хаджииванов.
Президентът на Беласица в момента лежи в затвор в Германия, където бе екстрадиран от Гърция. Именно в южната ни съседка той бе закопчан заради нелегален трафик на цигари.  dir.bg
 
 


Сходни връзки

Арестуваха президента на ПФК Марица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди