изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 14:26 EEST
Маргините пазаруват жилища в Барселона    
Новини
Маргините си купили 2 апартамента в Барселона за близо 2 млн. евро, съобщиха полицейски източници от Испания. Красимир Маринов-Големия Маргин е регистриран в каталунската столица на ул. "Генерал Митре" 38, 7-ми етаж, съобщава БГНЕС.


 Митре" 38, 7-ми етаж, съобщава БГНЕС. Там е записан Красимир Андреев Маринов, роден на 6 май 1964 г. в Смолян. Лицето няма криминално досиев Испания, допълниха източниците и уточниха, че жилището е купено през 2005 г. и се води на Красимир Маринов и съпругата му Мария, която от години живее в Испания с дъщерите си.
Екип на "24 часа" е отишъл на адреса. Това е 8-етажен блок в Сариа Сант Жерваси - един от най-хубавите и най-скъпи квартали. На всеки етаж има по два апартамента, ако се съди по надписите на домофона. Няма изписани фамилии, само номер на етажа и апартаменти, под буквите А и В. Портиерът отказва информация за обитателите на елитния имот. На километър от блока минава главната улица на Барселона -булевард "Диагонал".
От блока на Големия Маргин се излиза пред най-красивата и внушителна банкова сграда в иберийското кралство - най-големия трезор "Кайша де Каталуня". На десетина минути пеша се намира митичният стадион "Камп ноу", където преди години Христо Стоичков довеждаше до опиянение публиката на гранда "Барселона".
Николай Маринов, който е най-малкият брат на Красимир, не е регистриран в Испания. През 2006 г. съпругата му Мария Цветкова е станала собственик на апартамент в същия район на Барселона, където е жилището на девера й, довериха испанските полицейски източници. За двете жилища са платени около 2 млн. евро - по-голяма част с кредити от испанска банка, като имотите са заложени като обезпечение.
Луксозните жилища са продадени на офшорна компания в средата на 2007 г. - месеци след започване на разследването за пране на пари срещу братята Маринови. dir.bg
 


Сходни връзки

Маргините пазаруват жилища в Барселона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди