изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:10 EEST
Митьо Очите купонясва пред очите на МВР-шеф    
Новини
Затворникът Димитър Желязков-Очите, купонясва в нощта срещу неделя във фолкклуб "Къщата на удоволствията" в Поморие, открит часове преди това.


Появата му обаче съвсем не донесе удоволствие на шефа на полицията в Бургас Васил Едрев, който се засече в поморийската кръчма с Очите, съобщава в. "24 часа", цитиран от БЛИЦ.
Димитър Желязков излежава присъда като лидер на организирана престъпна група за разпространение на наркотици. Информацията, че вместо да е в затвора той си е купил куверт за "Къщата на удоволствията", бе потвърдена и от шефа на ОДП-Бургас.
Едрев, който бе сред гостите на официалното откриване на атракциона от 7 заведения, посъветвал да се пита Министерство на правосъдието за затворника-любител на чалгата. "Не МВР определя режима за изтърпяване на присъдата от Желязков", каза полицейският шеф очевидно афектиран от внезапната поява на публично място на осъдения наркобос.
Очите и придружаващите го мъже си платиха вход като редови посетители и бяха проверени за оръжие, казаха от управата. Според персонала той не е демонстрирал присъствието си и се държал като нормален клиент.
Над 300 ВИП гости се забавляваха в триетажния развлекателен център на собственика на "Петрол" и ФК "Черноморец" Митко Събев, съобщи вестник "Стандарт". Сред тях бяха Слави Трифонов, шефката на "Инвест банк" Петя Славова, директорката на данъчните в Бургас Румяна Дулева и други представители на местната и държавна власт. Докато примата на родната естрада Лили Иванова изнасяше концерт в пиано-бар "Ексайт", фолкзвездите на "Пайнер" Мария и Константин пееха в съседния "Роко Бароко". От общо седемте заведения в "Атриум" Очите избра да седне в чалга-клуба.
На 9 ноември шефът на затвора в Бургас Деян Костов не отговаряше на телефона си. Според близки на Очите несебърлията е бил в законен отпуск. Първото му пускане на свобода през лятото предизвика скандал, тъй като се появи информация, че е засечен на плажа в Слънчев бряг, макар че е имал разрешение само за Бургас. Това обаче не се потвърди. Пред "24 часа" тогава Желязков заяви, че е прекарал няколко часа свобода в хотел "Аква" и в офиса на фирмата , където работи.
Очите бе осъден на 4,5 години затвор в началото на годината. Присъдата е под минимума, тъй като той се съгласи на споразумение с прокуратурата, а съдът го одобри.  dir.bg

Лили Иванова така се развихри на купона, че дори танцува боса

Слави Трифонов разгледа с интерес отбраните ястия

Петролният бос Митко Събев откри своя комплекс в присъствието на руския акционер в ”Петрол Холдинг” Александър Мелик

НИКОЛАЙ МАРКОВ: "Петър Маринчев събира незаконно информация и тя отива при Първанов"

Арестуваха Пламен Тимев-Ганди - босът на водката

Хора на Митьо Очите и братя Диневи се стреляха

Сайт приема залози кой ще е следващият убит

Опит за убийство на основен свидетел по делото "Мастара" е бил извършен в село Равда

ОЩЕ ЕДНА МУТРА ЗАГИНА ЗАСТРЕЛЯНА, КОЯ Е СЛЕДВАЩАТА?

 


Сходни връзки

Митьо Очите купонясва пред очите на МВР-шеф | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди