изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:18 EEST
БЮЛЕГТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ    
Ред и сигурностПрез изминалите две   денонощие  на територията на Областна дирекция на МВР – гр. Добрич са регистрирани две произшествия.

 

           

            След проведени оперативно – издирвателни мероприятия, организирани от служители на РУ на МВР – град Генерал Тошево, са установени двама жители на община Генерал Тошево , на 24 и 52 години, обявени за общодържавно издирване.

            Двете лица са издирвани от служителите на полицията, съответно по искане на ОЗ”Изпълнение на наказанията” /52г./ и във връзка с досъдебно производство /24г./

             Установени лица са предадени на съотвтните институции.   

 

Седем пътно - транспортни произшествия с материални щети са регистрирани през изминалите две денонощия. Пътните инциденти са станали на територията на гр.Добрич.

 

На 09 ноември 2008 година, около 00.05 часа, в гр.Каварна, от полицейски автопатрул на РУ на МВР – гр.Каварна е установен 20 – годишен водач от гр.Балчик, с инициали Д.А., управлявал лек автомобил, след употреба на алкохол над 1.2 промила. Цифровата индикция на техническото средство с което е изпробван водача е отчело 1.25 промила в издишвания въздух.  По надлежния ред на Д.А. е взета кръвна проба.

ОД на МВР – Добрич напомня на водачите,че управлението на моторни превозни средства след употреба на алкхол над 1.2 промила е престъпление по чл.343”Б”, ал.1 от НК.

 

През изминалите две  денонощия звената на “Пожарна безопасност и спасяване” при ОД на МВР - гр. Добрич, са участвали в гасенето на четири  пожара. Пожарите са възникнали съответно в гр.Добрич/2/, в гр.Балчик/1/ и в с.Бистрец, община Крушари/1/.

 

 

 На 08 ноември 2008 година, около 20.00 часа, в РС”Пожарна безопасност и спасяване” - гр.Балчик е получено съобщение за възникнал  пожар в частен дом в гр.Балчик.

Пожарът е погасен от дежурен екип на РС”ПБС” – гр.Балчик.  Материални щети са нанесени в една стаите на жилището.Унищожени са обзавеждане, компютър, печка и други битови вещи.

Пожарът е в резултат на възникнало късо съединение в ел. инсталацията. 

10 ноември 2008г.                                                          ОД на МВР - Добрич

 


Сходни връзки

БЮЛЕГТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди