изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:37 EEST
САМО ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ЗИМНО ПОДДЪРЖАНЕ НА ДОБРИЧ    
НовиниСамо едно предложение е постъпило по обявената от община Добрич процедура за избор на фирма за изпълнение на дейностите по зимното поддържане на града, съобщи за НДТ зам.-кметът арх. Пламен Ганчев. 

Работна комисия, назначена от кмета, разглежда материалите по направеното предложение и ще ги оцени като параметри. Едва след това ще бъде обявено кой е участникът и дали с него ще бъде подписан договор.
Припомняме, ме предишният  петгодишният договор с фирма "Шеле" е изтекъл. Предвижда се новият договор да вмени на избраната фирма почистване на всички улици, а не само на тези за градския транспорт. Досега договорът е касаел само поддържане на мрежата, която обслужва обществения транспорт. Идеята е в новия договор за другите улици ще се определи срок за зимното им почистване - до 36 и до 48 часа от падането на снега. Намерението на общината е договорът с фирмата изпълнител ще бъде подписан за срок от сезон и половина, за да може по-лесно да се реагира при евентуални проблеми.
Днес приключва процедурата за кандидатстване за изпълнение на дейностите по метенето и миенето на града. За това ще бъде подписан петгодишен договор. Припомняме, че за дейностите сметопочистване и сметоизвозване в града има подписан концесионен договор с фирма "Шеле".
 


Сходни връзки

САМО ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ЗИМНО ПОДДЪРЖАНЕ НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди