изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:23 EEST
С МЕЖДУГРАДСКИ ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ ВЪОРЪЖЕНИ ПОЛИЦАИ ВОЗЯТ АРЕСТАНТ С БЕЛЕЗНИЦИ    
НовиниНевероятна случка преди няколко дни всяла паника и ужас у пътници, пътували от Варна за Добрич с маршрутка. Въоръжени полицаи транспортирали окован в белезници арестант в микробуса по линията, алармираха те потресени.

За редовния курс в 16 часа от Варна за Добрич на автогарата в морската столица за Добрич чакали около 12-13 пасажери. Изведнъж край тях се позиционирали две въоръжени униформени ченгета, а между тях кротко стоял млад мъж с белезници на ръцете. Истинско изумление и ужас обхванали пътниците за Добрич, когато триото се настанило на последната седалка в микробуса. "Беше направо страшно. До мен седеше едно младо момиче и през цялото време се озърташе уплашено и стискаше чантичката си в скута. По едно време дори му текнаха сълзи. Една баба пък отвреме-навреме се кръстеше бързичко. През цялото време в микробуса не се чу нито думица", разказа 24-годишната Алекс. Самата тя без срам призна, че е очаквала всеки момент бусът да бъде обграден от автомобили и арестантът да бъде освободен от авери. "Може би съм гледала много "От местопрестъплението", оправда се Алекс.
Микробусът благополучно без произшествия пристигнал на автогарата в Добрич, където чакала полицейска кола. Двамата униформени и арестантът бързо се настанили в служебния автомобил, който потеглил с включени сирени.
Разстоянието от Варна до Добрич е 50 километра. При наличието на толкова техника в МВР е глупаво да се превозва арестант с белезници в обществен транспорт в компанията на обикновени пътници, коментираха служители на съдебната система в Добрич. Според тях, когато се наложи да бъде доведен задържан за разпит от Варна в Добрич, съдът разполага с конвоен автомобил, който транспортира арестанта. "Законът разрешава задържани да бъдат превозвани с обществен транспорт", коментира пък шефът на ОДП в Добрич Ивелин Петров. Според него, случаят не е нарушение.
 


Сходни връзки

С МЕЖДУГРАДСКИ ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ ВЪОРЪЖЕНИ ПОЛИЦАИ ВОЗЯТ АРЕСТАНТ С БЕЛЕЗНИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди