изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:57 EEST
Георги Славов и свитата му изнасилили 2 ученички    
Ред и сигурност Георги Славов - Главата и цялата му свита от 10 души са били арестувани за 24 часа заради изнасилване в Поморие.

Групата е била задържана по сигнал на две момичета, които са се оплакали, че са били групово изнасилени от Славов и компанията му, предаде Дарик. По неофициални сведения Славов и придружаващите го десет мъже са били на откриването на елитното заведение „Атриум" и след партито са се отправили към луксозен балнеохотел, където са отседнали. С тях са били и две момичета, ученички от бургаска езикова гимназия.
В неделя сутринта девойките са се оплакали в полицията, че са станали жертва на групово изнасилване. До момента няма потвърждение за случилото се от пресцентъра на ОД на МВР в Бургас.
Според запознати с подробности по случая Славов и групата му са изразили мнение, че обвиненията са направени от професионалистки, на които някой е платил за манипулацията с цел предизвикване на скандал.
Бащата на Георги Славов, Стоил Славов, беше взривен преди няколко години в асансьора на администратината сграда на една от многобройните му фирми в София.
Славов има бизнес край морето и хотел в Слънчев бряг, посочва Агенция БЛИЦ. Георги Славов-Главата е подсъдим в Софийския районен съд по дело за побой в столичната дискотека "Син Сити". Инцидентът стана на 6 септември 2006 г. Тогава Славов пристигнал в заведението с внушителна охрана от над 20 гарда, разказаха очевидци. Гардовете отказали да си оставят оръжието на входа, а синът на взривения бос на СИК ударил шамар на един от собствениците на дискотеката, гласеше тогавашната информация. Охранителите му пък изгонили гостите във ВИП-сепаретата с викове: "Ставайте от тук, местата са заети". Охраната на "Син Сити" извикала полиция, но Славов се покрил и бе задържан ден по-късно.
 
дир.бг
 


Сходни връзки

Георги Славов и свитата му изнасилили 2 ученички | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди