изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:00 EET
ПОБЕДА И ЗАГУБА ЗА “ДОБРИЧ ‘93”    
Спорт

ПМГ “Иван Вазов” – общински първенец при десетокласниците



С победа и загуба от Търговище се завърнаха състезателите на баскетболен клуб “Добрич 93”, които изиграха две срещи от междуобластна зона “Добруджа” за момчета до 14 години. В оспорван двубой възпитаниците на Венета Великова победиха състава на “Приста” – Русе. Добруджанци взеха аванс 2 минути преди края на срещата и успяха да го запазят. С голям принос за успеха са Кристиян Стоянов, Петър Пламенов, Иван Колев и Атанас Йорданов. Последният получи контузия във втората среща и това даде отражение за загубата от генералтошевския “Спортбаскет”. В тази среща с 5 тройки се отличи  Петър Пламенов. Следващите срещи за тази възрастова група са на 30 ноември в Генерал Тошево, където отборът на “Добрич 93” ще срещне баскетболистите от Търговище и Аксаково.

Вчера в залата на УСШ в Добрич се изигра финалната среща при юношите от общинското първенство по баскетбол за ученици от 8 до 10 клас. Шампиони станаха представителите на ПМГ “Иван Вазов”, които в спора за първата позиция надделяха с 51:29 над ФСГ “Васил Левски”. Трети в конкуренцията на седем състава завършиха учениците на СОУ “П. Р. Славейков”.

Днес ще се изиграят последните срещи от надпреварата при средношколците, в която се включиха 5 тима.  НДТ/   

 


Сходни връзки

ПОБЕДА И ЗАГУБА ЗА “ДОБРИЧ ‘93” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди