изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ

ОВЕН - В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и посетете лекаря си.

ТЕЛЕЦ - С променливо настроение и емоции ще се отнесете към нещата от живота си днес. Съветът ни е да не изпадате в крайности и да мислите позитивно. За всичко се намира решение.

БЛИЗНАЦИ - Изпълнени сте с добри намерения и можете да постигнете всичко, което поискате, остава да го направите. Работата в екип ще е успешна, за това търсете подходящите форми за изява.

РАК - Служебни въпроси ще изискват от вас адекватни реакции и бързи решения. Съобразителността ви е всеизвестна, съобразете се и с другите, ако делите общ бизнес и имате общи цели.

ЛЪВ - Работата ви няма да е от най-леките, но с упорство и воля ще я свършите, без протакане. Случайностите са изключени, поне що се касае до намерението ви да потърсите по-добро място за изява.

ДЕВА - Запознати сте с изискванията на другите към вас, вие на свой ред няма да колебаете да заявите своите, колкото и неприемливо да изглежда това на някого. За други деня ще бъде далеч по-спокоен.

ВЕЗНИ - Ще отделите от времето си, за да наваксате поизостаналите си задачи. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. В семейството ще имате повод за празнуване.

СКОРПИОН - Амбицирани и вдъхновени, ще работите по задачите си, очаквайки най-доброто. На път сте да го постигнете, остава ви съвсем малко, за това не се отказвайте. Финансови придобивки за късметлиите.

СТРЕЛЕЦ - Спестете притесненията на близките си, като станете по-ясни в приказките и поведението си днес. Податливи сте на нездрави емоции, внушавани от страни, но се овладейте.

КОЗИРОГ - С находките си днес ще провокирате интереса на голям кръг от хора по наболелите социални проблеми. С юридическите си съвети и действия ще отговорите на очакванията им, помагайки им.

ВОДОЛЕЙ - Занимавайте се с това, което е в приоритетите ви и не се разпилявайте в много посоки. Добро развитие на съдебни дела и делови срещи, както и засилени контакти с чужбина.

РИБИ - Ще отбележите силни изяви в образователната, юридическата и финансовата сфера. Усилията ви ще се възнаградят с добра оценка, пари и перспективи. Настроението ви ще се подобри.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди