изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:13 EEST
БОРЧЛИЯ НА "ВиК" НАПАДНА ВОДОМАЙСТОР    
НовиниКалин Господинов, който живее в бл. 34 в квартал "Добротица", е нападнал служител на "Вик". За това съобщи управителят на фирмата Величко Василев.

Инцидентът станал във вторник. "Една от групите, които обикалят некоректните ни абонати, за да събират задълженията към фирмата, е посетила въпросния адрес. Господинов има задължение към нас в размер на 995 лв. След като станало ясно защо е търсен, мъжът нападнал единия от служителите на фирмата и му нанесъл няколко удара. Възмутен съм. Човекът има наранявания, слава Богу, че не са много сериозни. Днес /б.а. - вчера/ ходи на преглед, за да си вземе медицинско. Ще заведа срещу този човек фирмено дело за нападението над служителя, като ще настоявам делото да бъде гледано по бързата процедура" - каза Василев.
Дружеството продължава активно кампанията по събиране на задълженията на некоректни абонати в цялата област. Само за два дни в Добричко са били прекъснати 100 некоректни платци на "ВиК". Само в града работят 9 групи, които прекъсват водоподаването на борчлиите на дружеството. Заедно с това се завеждат и дела от частни съдебни изпълнители.
 


Сходни връзки

БОРЧЛИЯ НА "ВиК" НАПАДНА ВОДОМАЙСТОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди