изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:21 EEST
БТК ВРЪЩА ПАРИ НА АБОНАТИТЕ    
НовиниТози месец клиентите на телекома няма да плащат месечна такса. Фактурирането вече ще става месец за месец

От пресцентъра на БТК съобщиха, че този месец техните клиенти няма да плащат месечен абонамент за своя стационарен телефон. От вчера е в сила въвеждането на ново правило - плащането на таксата да става в съответния месец, а не както до сега  - с месец предварително. От компанията поясняват, че новата практика ще даде на потребителите на стационарни телефони "нулева" стойност на абонамента за настоящия месец, защото фирмата ще им възстанови вече предплатения авансово месечен абонамент от тяхната предишна сметка. През ноември клиентите на компанията, ползващи стационарната услуга, ще платят единствено сумата на проведените от тях разговори, ако надхвърлят минутите, в избрания от тях пакет. Тези клиенти, които са говорили през месеца в рамките на минутите в пакета, няма да имат никакво задължение към компанията, допълват още от БТК.
Тези от абонатите, които имат промяна на ценовия план от 1 ноември, заявена през октомври, ще имат отразен във фактурата абонамент за новия план, а телекомът ще възстановява таксата за стария абонаментен план.
От компанията напомнят, че от 1 ноевмри се предлага повече стойност в абонаментните планове "У дома", като включените минути във всеки един от пакетите "У дома" важат и за разговори към първа международна група, без това да се отразява на месечния абонамент. Досега тези минути можеха да се използват само за градски и междуградски разговори. Ако някой проявява повече интерес към промяната в сметките, то може да се обръща на тел. 0800 100 или на интернет сайта на компанията.
 


Сходни връзки

БТК ВРЪЩА ПАРИ НА АБОНАТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди