изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:26 EEST
Петя Стаевска: Залял ме е незадоволен мъж    
Новини
Залятата с киселина шефка на компанията "Богдан Мебел" Петя Стаевска реши да говори - тя заяви, че не знае кой е нападателят й и каква е причината за атаката срещу нея.


"Успокоена съм, защото съм постоянно на обезболяващи и успокоителни, но аз не мога да бъда спокойна, когато знам, че съм обезобразена и когато така ще ме виждат децата ми и близките ми. Но всъщност - да, живея с надеждата, че всичко това ще се оправи до месеци, до година, ако трябва, и ще бъда пак същата", заяви бизнес дамата пред БНТ.
На въпрос дали си спомня добре какво се е случило във фаталния вторник, тя отговаря: "Задаваме си въпросите какво стана. Всъщност никой не може да си отговори, отговор не намирам и аз. Всяка нощ прехвърлям хората около себи си и не мога да намеря отговора. Всъщност един човек невзрачен ме заля с киселина и никой не може да даде отговора, защото животът ми не е объркан или замесен с някакви други хора. Но работят по случая и се надявам да открием нещо".
Запитана дали покушението е свързано с бизнеса й, Стаевска заявява: "Бизнесът ми всъщност не е толкова мащабен, колкото се говори по вестниците, нито пък с такива обеми и суми, така че не би могло. По-скоро това е нещастен и незадоволен мъж според мен".
На въпроса дали в такъв случай нападението е свързано с личен мотив, залятата с киселина жена отговаря: "Може би е точно личен мотив, но нещо което аз не знам. Защото хората, с които общувам през последните години, нямам конфликти, нямам разпри, имат добро отношение към мен. Ясно е, че е някой с лошо отношение към мен, но който аз не познавам. Никога не съм причинила на никого такава болка, че да ме залее с киселина. Просто не знам какво човек трябва да направи, за да го залеят". Стаевска вярва, че извършителят ще бъде разкрит.
"Не бих го оставила така. Ако знаех причината, не бих мислила толкова, но като не мога да открия причината, е много жестоко. Ще се възстановявам под грижата на лекарите от "Пирогов". Очакваме специалисти от чужбина. За съжаление това е много дълго възстановяване, много тежко и жестоко, но трябва да изтърпим всичко, което предстои, защото имам все пак две деца. За мен това е равносилно на убийство и хората, които правят такива неща трябва да бъдат наказвани като хората, които убиват".
В момента Петя Стаевска е в стабилно състояние, но с много дълбоки изгаряния. Според съпруга й Михаил Стаевски заливането й с киселина е заради завист и злоба и е изцяло на лична основа. dir.bg
 


Сходни връзки

Петя Стаевска: Залял ме е незадоволен мъж | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди