изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:19 EEST
"ОРЛОВЕЦ" ЩЕ ИГРАЕ В СЪБОТА    
СпортФеновете на футбола в Добрич ще имат възможност да наблюдават два мача на стадион "Дружба" в края на тази седмица.  Утре от 14.00 часа отборът на "Орловец" приема шуменския "Рапид" в среща от 17-ия кръг на Североизточната "В" футболна група, а ден по-късно по същото време ще играят "Добруджа" и "Черноморец" (Бяла).

От щаба на "Орловец" информираха, че поради травма на облекчен режим тренира само нападателят Атанас Стефанов. Очаква се обаче той се възстанови и да бъде в групата за мача. Научихме още, че треньорският екип е наблюдавал мачове на съперника и че всички в лагера на новия общински тим мислят само за победа. Както вече писахме, целта пред играчите на "Орловец" е да спечелят оставащите три двубоя до края на есенния полусезон, за да зимуват на първо място в класирането.

На другия полюс пък е отборът на "Добруджа". Той е на дъното на таблицата и може би ще се опита да подобри малко точковия си актив, за да избяга поне от последното място.

Другите мачове от кръга са: "Черноломец" (Попово) -  "Доростол" (Силистра), "Две могили" - "Шабла", "Скрита сила" (Мъдрево) - "Ендже" (Царев брод), "Разград" - "Бенковски" (Бяла), "Септември" (Тервел) - "Девня", "Аристон" (Русе) - "Аксаково", "Суворово" - "Спортист" (Г. Тошево). Срещите са в неделя от 14.00 часа.

 


Сходни връзки

"ОРЛОВЕЦ" ЩЕ ИГРАЕ В СЪБОТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди