изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:18 EEST
"КСЕЛА" НАПРАВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ В СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ    
ОбразованиеВ професионалната гимназия по строителство и архитектура "П. Пенев" в Добрич успешно бе осъществена презентация от екип на "Ксела-България" - една от големите фирми в страната, с която училището в последните години си сътрудничи ползотворно.

Пред гимназисти от 12, 11 и 10 клас и учители по практическите дисциплини, Васил Манолов - консултант във фирмата, представи най-новите модерни методи и тенденции в работата с материалите на "Итонг" в строителството. В две части - теоретична и практическа, той запозна присъстващите и демонстрира начини за работа с новите инструменти за зидане.
Това е част от амбициозната програма на фирмата, която включва работа с бъдещите специалисти и подпомагане на строителните училища в страната с материали за обучение. Този тип презентации се утвърждава също като традиция в гимназията, която обогатява със знания и практически умения младите хора и ги стимулира да се реализират след завършване в сферата на разширяващото се модерно строителство и архитектурен дизайн на съвременната околна среда.
В навечерието на 50-годишния юбилей на училището това бе една от инициативите, предвидени в програмата за тази учебна година. НДТ
 


Сходни връзки

"КСЕЛА" НАПРАВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ В СТРОИТЕЛНАТА ГИМНАЗИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди