изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:11 EEST
Фрицъл изнасилил дъщеря си 3000 пъти    
По света
Що за изчадие може да насили собствената си дъщеря и 5 минути по-късно да шепне любовни слова в ухото на жена си? Австриецът Йозеф Фрицъл, който вече е 73- годишен, е правил това цели 3000 пъти в продължение на 24 години.


Сексуалното чудовище втрещи света през април т.г., когато бе заловен, а 42-годишната му дъщеря Елизабет освободена от таен бункер в къщата им Амщетен, пише в. "Билд", цитиран от БЛИЦ. Оказа се, че клетницата е живяла почти половин век и родила 7 деца от баща си, три от които са били държани в плен заедно с нея.
Сега прокурорката от Санкт Пьолтен Кристиане Буркхайзер е изготвила 1500 страници обвинителен акт. В него централно място, освен на изнасилванията, е отделено на кръвосмешението, насилственото отнемане на свобода и принудата. За това извергът може да отнесе 15 години затвор.
Присъдата обаче ще е доживот, ако се докаже и обвинението в убийство. Днес такова му е било повдигнато заради убийството на едно от децата, предадоха световните агенции. В обвинителния акт е записано, че Фрицъл не е оказал на бебето, което имало и близнак, помощ, предаде Фрас прес, цитарана от БТА. То починало заради заболяване, защото Фрицъл не позволил да го прегледа лекар или да му се окаже каквато и да е външна помощ. В разпитите Фрицъл призна, че лично той изгорил трупчето на починалото дете в котелното помещение на дома си. Той обаче отрича да е виновен за смъртта му. Това е станало 70 часа след раждането на пеленачето през 1996 г. Не е изяснено докрай дали бебето в този миг е било вече мъртво или е имало шанс да оживее. Според една от експертизите по делото момченцето, което получило от майка си името Михаел, е било болно, но "годно да оцелее". Показанията на самата Елизабет уличават баща й. Малкият още дишал и лекарска намеса можела да го спаси. Но Йозеф отказал да изслуша молбите за помощ на своята сексуална робиня.
Сам той признава по време на полицейското разследване: "Спях с нея 2-3 пъти седмично".
Фрицъл зареждал Елизабет и три от децата й с провизии, другите три прибрал при себе си. Въпреки първоначалните подозрения, че Йозеф е имал съучастник, няма други заподозрени по делото. Очакава се съдебният процес да бъде насрочен за февруари идната година, а дотогава Фрицъл ще остане в следствения арест.
Служители в австрийския затвор, в който се планира да бъде изпратен насилникът, след като бъде осъден, са разкрили заговор на затворниците срещу него, съобщи междувременно в. “Дейли мирър”, цитиран от БЛИЦ. По данни на изданието затворниците в затвора “Карлау и Щайн” във Виена се договорили да подложат маниака на мъчения, а след това да го убият. Те се отвращавали от него заради извращенията, на които подложил дъщеря си.  Дир.бг
 
 
 


Сходни връзки

Фрицъл изнасилил дъщеря си 3000 пъти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди