изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:42 EEST
Ученички уговорят платен секс по телефона    
Новини Ученички от Бургас, на възраст между 12 и 16 години, си набират клиенти за платен секс по мобилните си телефони.

Момичетата предоставят номера на GSM-a си на местни вестници в графите за обяви с рубрика "Запознанства" и така всеки може да осъществи контакт с тях, съобщи БГНЕС, позовавайки се на свои източници.
Уговорките за почасов секс обаче ставали и директно в квартални кафенета. За терен непълнолетните използвали евтини квартири, мазета на жилищни блокове или изоставени сгради.
Ученичките обикновено са от бедни семейства, но са много добре облечени със скъпи маркови дрехи и ботуши за по 100-200 лева. Отделно те разполагат със 100 лева на ден джобни.
В полицията има постъпили сигнали за проституиращи непълнолетни момичета, но все още нямало доказан случай. Няколко пъти в годината полицията организира специализирани акции по залавянето им. След като престоят в районното управление за 24 часа, отново ги очаква улицата. По- тежките случаи стигат до настаняване на момичета в социални домове-интернати. Тази мярка се отнася обаче само за децата без родителски надзор.
Междувременно Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство срещу четирима души, които са предоставяли заведение за организиране на "лайф секс". Те са обвинени, че са предоставяли системно помещение на различни лица "за полови сношения и блудствени действия". Законът предвижда наказание "лишаване от свобода" до пет години и глоба от 1000 до 5000 лв.
"Лайф сексът" или програма "ХХL" се е предлагала през последните четири месеца като част от вечерната програма на заведението "Енджой 69" в район "Централен", уточниха от прокуратурата. От там са направили предложение до районния кмет да наложи административна санкция съгласно общинската наредба.
 
 


Сходни връзки

Ученички уговорят платен секс по телефона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди