изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:07 EEST
КМЕТОВЕ И ГУБЕРНАРНАТОР ОБСЪЖДАТ СЪТРУДНИЧЕСТВО С КОСТРОМА    
НовиниНа 19 ноември от 10 часа областният управител Ердинч Хаджиев кани всички кметове от областта, за да обсъдят заедно предложената от руските партньори на област Добрич от Костромска област програма.

Това информира сайтът на областна администрация. В рамките на срещата ще се обсъди руското предложение и всеки от кметовете на общини в областта ще има възможност да я допълни с оглед предпочитаните сектори за сътрудничество.
С наближаването на 2009 г. област Добрич активизира контактите си с Костромска област в Русия, с която има подписано "Споразумение за търговско-икономическо и културно сътрудничество" от 2006 г., информират още от областна администрация. Поводът е, че 2009 г. е обявена за Година на България в Русия. В изминалия почти две годишен период от подписване на споразумението са разменени опознавателни визити за запознаване с икономическия и културен потенциал на двете области, като са набелязани посоките за бъдещи действия.
 


Сходни връзки

КМЕТОВЕ И ГУБЕРНАРНАТОР ОБСЪЖДАТ СЪТРУДНИЧЕСТВО С КОСТРОМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди