изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:21 EEST
ПЕНСИОНЕРИТЕ В ШАБЛА ВЕЧЕ ИМАТ ОБЩИНСКА СТРУКТУРА    
Новини Общинска структура на Съюза на пенсионерите - 2004 учредиха в Шабла, съобщи Димитричка Иванова от пресцентъра на кметството в черноморския град. В събранието участваха представители на пенсионерските клубове от селата на общината. Веска Димова бе избрана за председател на структурата, а неин заместник ще бъде Марга Иванова.

В управителния съвет влизат още Елена Петрова, Стефка Марчева и Анка Богданова. В контролния съвет са Стойчо Тодоров, Стефан Желев и Жечка Добрева. Според Устава на организацията, към общинската структура ще функционира и оперативно бюро в състава на което са включени  председателите на всички клубове по места.

Предложението за създаване на това сдружение беше на областното ръководство на организацията, чийто председател е Марин Драгнев.

Създаването на общинската структура се предхождаше от изграждане на клубове във всички села на общината.

Председателят на Общинския съвет инж. Здравко Йорданов, който уважи с присъствието си учредителното събрание, поздрави новоизбрания председател  Веска Димова и от името на кмета Красимир Кръстев и пожела на ръководството успешна работа. Той увери присъстващите, че управата на общината винаги ще бъде с лице към проблемите на възрастните хора и ще им помага и съдейства във всички техни начинания според възможностите. Йорданов пое ангажимент в общинския бюджет за следващата година да бъдат предвидени средства за клубната дейност и за приключване на ремонтите на клубовете в селата на общината. НДТ

 


Сходни връзки

ПЕНСИОНЕРИТЕ В ШАБЛА ВЕЧЕ ИМАТ ОБЩИНСКА СТРУКТУРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди