изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:24 EEST
Вход за секс на живо - и с чужди лични карти    
Новини
Десетки тинейджъри под 18 години са гледали секс на живо в прочулата се пловдивска дискотека, след като са влизали в заведението с чужди лични карти.


Това става ясно от форумите в интернет, където хлапаците си разменят съвети как да проникнат в клуб "Енджой 69", съобщава "Стандарт".
Името на нощния локал нашумя в публичното пространство преди няколко дни, когато пловдивската прокуратура образува досъдебно производство срещу двамата управители. В чалга клуба до бившите Централни хали в квартал "Капана" всеки четвъртък те устройвали програма, в която коронният номер бил "лайф секс". Програмата ХХL продължила повече от четири месеца.
В разгара на купона на подиума излизала предварително ангажирана за случая "танцьорка" и под звуците на музиката си избирала уж произволен клиент от публиката. Извеждала го на сцената и започвала да го разсъблича, като междувременно се разхвърляла и самата тя. Когато двамата били вече голи, "танцьорката" започвала да прави френска любов, след което поставяла презерватив на "късметлията" и в повечето случаи двамата стигали до полов акт пред присъстващите в заведението над 100 клиенти. Момичетата "танцьорки" били ангажирани предварително, като уговорката била да получават средно по 150 лева за сеанс.
Част от тях признали, че участват в подобни програми и в столични заведения, но там никой не ги закачал.
Стана ясно, че стриптизьорката, която е участвала в програмите на пловдивското заведение „Ен Джой 69“, не е била принуждавана със сила. Установено е, че тя е участвала в 5 симулации на секс-сеанси. Това съобщи за окръжния прокурор на Пловдив Андрей Атанасов. Жената е от София и е родена през 1987 г.
Мълвата за голото сексшоу бързо се разнесла сред тийнейджърите в Пловдив и те започнали да измислят начини как да попаднат сред зрителите.
Най-разпространеният номер бил да се влезе с личната карта на някой по-възрастен приятел или приятелка, защото охраната не била много взискателна и не се вглеждала в снимките, твърдят хлапаци от интернет форумите. А понякога се минавало и без проверка, ако си в компания на по-големи.
 
dir.bg
 


Сходни връзки

Вход за секс на живо - и с чужди лични карти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди