изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:53 EET
БЪЛГАРИ ОКУПИРАТ ШВЕЙЦАРСКИ ХОТЕЛ НА НОВА ГОДИНА    
НовиниДесетки българи ще посрещнат новата 2009 година в хотел "De Mask" в швейцарския курорт Анзер. Той вече е напълно продаден за новогодишната вечер, съобщиха от ръководството на "Албена" АД.


 Българското туристическо дружество е собственик на хотела, който се намира в центъра на швейцарския кантон Вале. "Албена тур" има специална оферта за ваканция в хотела, която е валидна за периода от 22 декември до 31 март 2009 г. И през миналата година за коледно-новогодишните празници хотелът бе зает от българи. От тях повече от половината бяха добруджанци. От "Албена тур" съобщиха, че все още има възможност да се резервират ваканции в останалата част от промоционалния период, за който полупансион - нощувка, закуска и вечеря, е 60 евро за човек на ден в двойна стая. Доплащането за коледна вечеря е 17 евро, а за новогодишна вечеря 22 евро.
От "Албена тур" вече обявиха и офертите за Албена за Великденските празници. През последните три години курортът е предпочитана дестинация за празника за румънски туристи. През 2009 г. цената за ваканция на човек на ден по формулата "ол инклузив" ще е 59 лева. Гостите ще получат козунак, великденски яйца и чаша шампанско навръх празника.
 


Сходни връзки

БЪЛГАРИ ОКУПИРАТ ШВЕЙЦАРСКИ ХОТЕЛ НА НОВА ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди