изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:49 EEST
СЛАГАТ ОБЩАТА КАСА НА ВХОДА НА "ДВОРЕЦА" В БАЛЧИК    
НовиниДнес е крайният срок, в който трябва да приключи процедурата по подписване на договора с изпълнителя на общата каса на "Двореца" и Ботаническата градина в Балчик, съобщиха от Министерството на културата.

 Оттам напомнят, че в изпълнение на споразумението, подписано между Министерството на културата и Софийски университет "Св. Климент Охридски", двете ведомства проведоха съвместно процедура по реда на чл. 2 от Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки.
        Съвместна комисия, включваща представители на Министерството на културата и Софийски университет "Св. Климент Охридски", са разгледали събраните ценови предложения за доставка и монтаж на  система за електронен контрол и регулиране на достъпа на територията на ДКИ КЦ "Двореца" и Университетската ботаническа градина в Балчик. Процедурата е приключила с утвърждаване на протоколите от министъра на културата и ректора на Софийски университет "Св. Климент Охридски". След подписване на договора, започва изграждането на електронната система, информират още от министерството на културата.
Припомняме, че неотдавна кметът на Балчик Николай Ангелов предупреди, че ако общата каса не бъде монтирана скоро, ще внесе предложение в Общинския съвет общината да сложи трета каса, за да стане циркът пълен.
 


Сходни връзки

СЛАГАТ ОБЩАТА КАСА НА ВХОДА НА "ДВОРЕЦА" В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди