изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:00 EEST
КАК ДА РЕАГИРАТ ПРИ БЕДСТВИЕ УЧИХА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ    
ОбществоОбучение във връзка с действията при различни бедствия се е провело в понеделник в клуб "Детелина" на Районната организация на слепо-глухите в Добрич. Това каза за НДТ председателката на организацията Калинка Ковачева.

Присъствали са 17 души, които са проявили огромен интерес към това как е правилно да реагират при земетресение, пожар, наводнение, бури, свлачища и т.н. Информацията им е предоставена благодарение на компактдиск, изпратен от Националната асоциация на слепо-глухите в Пловдив. Такива дискове са получили всичките 26 подобни организации в страната. Най-важното, което са научили хората със зрителни и слухови увреждания, е, че в случай на бедствие не трябва да се паникьосват.
През следващата седмица Калинка Ковачева ще участва в семинар в столицата, съобщи още тя за НДТ. В обучението ще се включат председатели на организации на слепо-глухите от страната. Целта по време на семинара е те да придобият различни умения в качеството им на лидери.
 


Сходни връзки

КАК ДА РЕАГИРАТ ПРИ БЕДСТВИЕ УЧИХА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди