изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:14 EEST
ВЕЧЕР НА БЛАГОДАРНОСТТА    
КултураВечер на благодарността организираха в понеделник община Добрич, общинският младежки център "Захари Стоянов" и Фолклорният танцов ансамбъл "Добротица". Събитието се състоя в ресторант "Добруджа".

В самото начало главният художествен ръководител и хореограф на ансамбъл "Добротица" Александър Александров подчерта, че удостояването му с "Кристална лира" не е само негова заслуга, а така също на общината, кметския екип, спомоществователите и, разбира се, не на последно място - на самите изпълнители в състава. Присъстваха кметът на Добрич Детелина Николова и представители на нейния екип. Детският състав на ансамбъла отправи поздрав към гостите.
ФТА "Добротица" в момента се готви усилено за участие в тазгодишното издание на конкурса "Коледно надиграване" във Варна, което по традиция се провежда в средата на декември. Александър Александров съобщи, че се репетират нови постановки, които да бъдат представени на сцената на конкурса.
 


Сходни връзки

ВЕЧЕР НА БЛАГОДАРНОСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди