изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:20 EEST
Поискаха ватманската книжка на Станишев    
Любопитно
Столична община е изпратила официално запитване до КАТ дали лицето Сергей Дмитриевич Станишев разполага с документ за управление на трамвайна мотриса.


Това се казва в официално съобщение на администрацията на кмета Бойко Борисов, който е и неформален лидер на ГЕРБ, предаде БГНЕС.
Столична община призовава гражданите при слизане и качване от превозните средства да използват спирките на градския транспорт. Предупреждаваме, че предложеният в клипа на БСП начин е опасен и крие рискове за тяхното здраве. Напомняме на гражданите, че комунистическите идеи не са превозен документ и столичният електротранспорт разполага с модерна работеща тикет-система.
В шеговитото съобщение се казва още, че в общината са постъпили сигнали от обезпокоени граждани, че неквалифицирани водачи управляват трамваи. Във връзка с това управата на столицата апелира софиянци да запазят спокойствие.
Гарантираме, че в градския транспорт няма опасност пътниците да попаднат в трамваи, управлявани от неподготвен водач като Сергей Станишев. Ватманите в градския транспорт са квалифицирани, преминали са 3- месечен курс на обучение и всички те имат положен изпит и свидетелство за управление. Още преди курса кандидат-водачите полагат психотест и представят медицинско свидетелство за здравословно състояние, се казва още в съобщението. dir.bg
 


Сходни връзки

Поискаха ватманската книжка на Станишев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди