изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:30 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЩОРМ НАД СТРАНАТА СЕ ОЧАКВА ДА ЗАСИПЕ СЪС СНЯГ ДОБРУДЖА    
ЛюбопитноПод влияние на Средиземноморски циклон днес най-вероятно около обяд ще завали във вътрешността на страната предимно сняг, а по Черноморието - дъжд, който по-късно също е възможно да премине в сняг. Вятърът ще се усили от североизток и изток. Поради ниските температури, силният вятър и очакваните обилни валежи ще се създаде сериозна зимна обстановка - във вътрешността ще има навявания и заледяване по пътищата, а по крайбрежието - силен вятър и значително вълнение - до 4-5 бала. На места не са изключени поледици.

КНСБ ПОЕМА ШЕФСТВО НАД СОЦИАЛНИТЕ ДОМОВЕ

Според решение на изпълнителния комитет на РКС на КНСБ в Добрич, синдикатът започва акция по набиране на дрехи и детски играчки, които ще бъдат дарени на социалните домове от региона. Засега синдикатът е поел шефство над домовете в Крушари и Пчеларово. Специални комисии ще посетят и други домове в областта, където живеят сираци, болни деца и възрастни хора, за да отчетат техните потребности.
НДТ - 20 ноември 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЩОРМ НАД СТРАНАТА СЕ ОЧАКВА ДА ЗАСИПЕ СЪС СНЯГ ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди