изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:57 EEST
След разгрома Бербатов се отказва?    
Спорт
Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев заяви, че Димитър Бербатов може да се откаже утре от националния отбор, заради коментарите, които настройват общественото мнение срещу него, предаде Gong.


Данчев бе афектиран от коментара по БНТ1 и заяви, че Бербатов може да се откаже от националния отбор заради изказвания, че не играе с достатъчно мотивация за националния отбор.
В 30-та минута на контролата между Сърбия и България най-позорно в състава на България бе осъществена смяна - Димитър Бербатов напусна терена, заменен от Цветан Генков. Капитанът на българите обаче дори не мина по стандартната процедура, а просто се оттегли незабелязано, след като получи здрав ритник от свой опонент.
БНТ1 обаче съобщи, ще Бербатов е напуснал терена поради получено разтежение на заден бедрен мускул. Самият той е признал пред телевизиата, че е готов да се оттегли след силно критичните коментари за него в публичното пространство.
“Щом все аз съм виновен и мен нападате след загубите, съм готов да си тръгна“, каза Бербатов, цитиран от БЛИЦ.
Селекционерът Пламен Марков потвърди, че Бербатов е получил контузия и допълни, че вярва на футболиста. Tреньорът е категоричен, че няма да подава оставка. Оценката му бе, че "толкова си можем".
Президентът на БФС Борислав Михайлов обаче твърдо е решил да махне Пламен Марков от националния отбор, научи БЛИЦ. Веднага след контролата Боби е заявил на член на изпълкома, че това е бил последният мач на Марков като национален селекционер.
A мачът завърши 6:1!?  dir.bg
 
Марков: Няма да подавам оставка, толкова си можем
Сн.: Gong.bg
Марков: Няма да подавам оставка, толкова си можем
19 ноември 2008 / Gong
Селекционерът на България Пламен Марков заяви след позорната загуба от Сърбия, че реално това са възможностите на българския национален отбор.
Въпреки провала Марков отказа да подаде оставка, като според него това няма да помогне на българския футбол.
„Играем изключително слабо, Сърбия е много силен противник, но нашият отбор се представи много зле и това е видно за хората, които са гледали мача”, заяви Марков.
Относно скандала, който се разрази около Димитър Бербатов и изявлението на неговия агент Емил Данчев, че капитанът може да се откаже от отбора, Марков заяви:
„Не мога да коментирам подобни слухове, тъй като не съм в течение. Извадих Бербатов, тъй като той ми каза, че има проблем с крака, някакво разтежение. Разговарях с него, дано се окаже, че не е толкова сериозно. Нямам причини да не му вярвам”.
Специалистът, извел България до участие на Евро’2004 категорично отказа да говори за оставка: „Не мога да коментирам такъв въпрос в момента по причина, че е много рано. Не знам защо винаги се говори за оставка”.
„Знам, че в България това е нещо актуално, но едва ли само треньорските оставки ще оправят положението”.
„Това са настоящите възможности на българския национален отбор, резултатът е тежък, допуснахме и индивидуални грешки, но като цяло считам, че българският футбол не разполага с този потенциал, с който желаем”, допълни Марков пред БНТ1.
 


Сходни връзки

След разгрома Бербатов се отказва? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди