изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:18 EEST
5 дни пазят в тайна новия шеф на ГЕРБ - Пловдив    
Политика
Новият лидер на ГЕРБ – Пловдив е определен вчера от националното ръководство на партията, съобщи членът на Изпълнителната комисия Искра Фидосова.


Тя посочи, че кандидатурата ще даде – цитирам - ясен знак за политиката, която ГЕРБ ще следва в Пловдив оттук нататък, предаде Дарик.
Името обаче ще бъде запазено в тайна до понеделник, когато ще бъде официално обявено в Пловдив от председателя на партията Цветан Цветанов.
Фидосова отказа да посочи дори дали дали човекът, който ще поеме поста на подалия оставка Йордан Кюмюрджиев, е мъж или жена. Номинацията ще бъде официално одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ утре.
Бъдешият лидер е консенсусна фигура и ще бъде изключително добре възприет от всички членове на партията, каза Фидосова в отговор на въпрос как спуснат „от горе” председател ще овладее двата лагера в партията, която излезе в опозиция. При разговорите и анализите, които десетина дни правихме на място в Пловдив, получихме ясни сигнали за одобрение към човека, на когото се спряхме, каза членът на националното ръководство.
Тя добави, че технологичното време не позволява местната структура сама да излъчи новия си лидер.  dir.bg
 


Сходни връзки

5 дни пазят в тайна новия шеф на ГЕРБ - Пловдив | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди