изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:30 EEST
ДО 28 НОЕМВРИ СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ДОПЛАЩАНИЯ    
НовиниДо 28 ноември ще се приемат документите за финансово подпомагане чрез национални доплащания за краве мляко и за овце-майки за 2008 г., напомниха от ДФ "Земеделие" в Добрич.

Право на такава помощ за краве мляко имат земеделските стопани, които към 31 март 2008 г. са притежавали поне 10 тона индивидуална млечна квота за доставки или индивидуална квота за директни продажби на краве мляко. Размерът на доплащането за тон мляко от индивидуалната млечна квота възлиза на 22,68 евро.
 Право на помощ за овце-майки имат стопаните, които към 1 октомври са имали повече от 50 овце-майки, регистрирани в Системата за идентификация на животните и регистрация на животновъдните обекти на НВМС. Те ще получават по 16 евро на животно.
Кандидатите за подпомагане подават заявлението лично или чрез упълномощено лице с нотариално заверено пълномощно. Земеделските стопани могат да отстранят фактически грешки в подадените заявления по всяко време до одобряване или отказ на плащането.
 В пакета документи, които кандидатът подава до Областните поделения на Фонда, са включени копие на документ за самоличност за физическите лица,  удостоверение за актуално състояние или актуално удостоверение за вписване в Търговския регистър за юридическите лица и едноличните търговци, както и решение на компетентния орган на управление на юридическото лице за кандидатстване за помощта.
Кандидатите за Национални доплащания за краве мляко трябва да представят копие от удостоверение за индивидуална млечна квота за доставки или такова за директни продажби, които обхващат квотния период /в случая от 1 април 2007 до 31 март 2008 г./. Земеделските стопани, които отглеждат овце-майки са задължени да представят удостоверение за броя на отглежданите от тях животни към 1 октомври 2008 г., издадено от РВМС
 


Сходни връзки

ДО 28 НОЕМВРИ СЕ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИ ЗА ДОПЛАЩАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди